Back to top
bena.ro
CALCULATOR PRET
IMPORTANT: Introduceti corect numarul de telefon!
La cererile de pe acest formular
PRIMESTI 60% REDUCERE!
CALCULATOR PRET
IMPORTANT: Introduceti corect numarul de telefon!
La cererile de pe acest formular
PRIMESTI 60% REDUCERE!

Termeni si Conditii

1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul si utilizarea site-ului www.bena.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

 

2. Website-ul www.bena.ro Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. www.bena.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. www.bena.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website. SC Window Design International Srl proprietar al site-ului www.bena.ro nu va raspunde in nici un fel de cei care se promoveaza pe acest site.

 

3. Folosirea acestui website. Accesul pe acest website se face contra cost in functie de pozitia unde va fi pusa reclama dar si de perioada de promovare. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor si rapid informatiile necesare, dar si servicii de calitate.

www.bena.ro este un site ce promoveaza servicii de evacuare si transport moloz ale diferitelor firme si persoane autorizate . Pentru a avea permisiunea de utilizare a siteului www.bena.ro, trebuie sa respectati urmatorii termeni de utilizare: - NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICIO INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI . Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata. In calitate de utilizator cu sau fara cont, sunteti de acord sa nu folositi niciun program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

 

4. Drepturile proprietatii intelectuale. Site-ul www.bena.ro si toate informatiile continute sunt proprietatea SC WINDOW DESIGN INTERNATIONAL SRL si nu pot fi valorificate, copiate sau reproduse in niciun fel, pe niciun suport fara acordul prealabil scris al SC WINDOW DESIGN INTERNATIONAL S.R.L.. Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Toate marcile de comert, marcile de serviciu, emblemele, logo-urile, reprezentarile grafice, imaginile precum si informatiile continute in prezentul site sunt puse pe site in urma acordului scris al beneficiarului de drept, colaboratorilor sau clientilor acesteia, si nu pot fi preluate, prelucrate, modificate fara acordul prealabil al proprietarului. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in nici un scop.

 

5. Limitarea raspunderii. Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de site-ul www.bena.ro sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii nu constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau recomandare pentru participarea la tranzactii de orice natura. Sc WINDOW DESIGN INTERNATIONAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site. Desi WINDOW DESIGN INTERNATIONAL S.R.L. depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, WINDOW DESIGN INTERNATIONAL S.R.L nu este responsabila pentru nici o eroare sau omisiune cuprinsa in informatiile continute de site-ul www.bena.ro. De asemenea, WINDOW DESIGN INTERNATIONAL S.R.L nu va fi obligata sa informeze vreo persoana cu privire la vreo eroare din site-ul www.bena.ro.

 

6. Acceptarea termenilor si conditiilor. Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

 

7. Politica de confidentialitate. Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; www.bena.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

 

 

8. Sumele achitate de colaboratori . Sumele achitate de colaboratori nu sunt returnabile decat daca site-ul este inactiv minim 48 ore. Sumele returnate se vor face doar pentru perioada de inactivitate a site-ului. Procedura de returnare a banilor este urmatoarea: colaboratorul nostru trebuie sa faca o cerere in care sa ne explice motivul pentru care doreste o returnare de bani pe adresa noastra de email. Cerea va fi solutionata de noi in 7-10 zile lucratoare, iar raspunsul va fi trimis pe email-ul de pe care am primit cererea.

 

 

9. SC WINDOW DESIGN INTERNATIONAL SRL isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile fara a fi nevoit sa instiinteze in prealabil colaboratorii sau vizitatorii acestui site.

Reclame
Nisip