Back to top
bena.ro
CALCULATOR PRET
IMPORTANT: Introduceti corect numarul de telefon!
La cererile de pe acest formular
PRIMESTI 60% REDUCERE!
CALCULATOR PRET
IMPORTANT: Introduceti corect numarul de telefon!
La cererile de pe acest formular
PRIMESTI 60% REDUCERE!

Despre noi

BENA este o companie specializata in web-design si promovare on-line.


Constienti de potentialul urias al mediului on-line, potential testat chiar pe pielea antreprenorului intr-un ex domeniu de activitate, am infiintat o echipa tanara si dornica de munca.


Entuziasti si plini de incredere am pornit intr-o calatorie pe un teren incert, minat chiar. Am invatat din greseli, ne-am amuzat si ne-am certat pe seama lor . 

Cei 7 ani de experienta si incercari ne-au maturizat si ne-au dat taria de a intelege si judeca obiectiv fiecare om dar si business. Facem astfel posibila realizarea unui prototip de vanzare, adaptat nevoilor de consum dar si vanzatorului, astfel incat rezultatul final sa fie cel scontat.


Suntem in continuare entuziasti si plini de incredere si sustinem aceleasi principii de la inceput: SINCERITATE – DEVOTAMENT – PASIUNE.


Ne facem treaba cu drag si luptam asiduu pentru Titulatura de - „ PRIMUL PE NET ” – pentru fiecare client de-al nostru.

 

 

“PRIMUL PE NET” se vrea a fii si bena.ro. bena.ro se vrea a fi o alternativa la piata actuala. O alternativa in primul rand in beneficiul clientilor finali. Site-ul contine un esantion reprezentativ de firme specializate in transporturi si debarasari de moloz si gunoi ce-si detaliaza serviciile in cel mai mic detaliu astfel incat consumatorul final sa gaseasca aici cel mai bun raport calitate-pret in functie de nevoile sale.
Societatile prezentate in site-ul nostru sunt atent verificate si detin recomandari pentru serviciile prestate de catre acestia. Totodata firmele au o vasta experienta in spate ceea ce intareste faptul ca firmele presteaza servicii de calitate. 

CONVINGE-TE DE REZULTATE !!!!

Reclame
Nisip